GAZİPAŞA Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anacak.  Gazipaşa Belediyesi, 10 Kasım nedeniyle hem çocuklar hem de büyükler için etkinlikler düzenleyecek. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediye tarafından düzenlenecek etkinliklere herkesi davet etti. Başkan Yılmaz, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenleyeceğimiz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programına tüm halkımız davetlidir. Anma etkinliklerimize katılacak herkesin maskeleriyle gelmesini istiyoruz” dedi.

Gazipaşa Belediyesi tarafından ilk etkinlik 6 Kasım Cuma günü düzenlenecek. Belediye Kültür Merkezi’nde gösterilelecek ‘Atatürk Belgeseli’ saat 19.00’da başlayacak. 7 Kasım Cumartesi günü ise çocuklara özel etkinlik düzenlenecek. Yine Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek çocuklara özel ‘Atatürk Animasyon Filmi’ saat 14.00’de başlayacak. Aynı gün akşam ise Zülfü Livaneli’nin yazıp yönettiği ‘Veda’ isimli sinema filmi ücretsiz olarak seyredilebilecek. Saat 19.00’da başlayacak Veda adlı sinema filminde, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın, komutanının hikayesi anlatılıyor.