GAZİPAŞA’DA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kamu araçlarından oluşan Konvoy oluşturuldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatmak için, Gazipaşa Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı tarafından bir konvoy oluşturuldu. Konvoy, saat 17.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak belirlenen güzergahlarda ilerledi. Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk ile Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, başlangıç noktasında konvoyu uğurladı.

Türk bayraklarıyla donatılmış kamu araçları, ilçede korna ve siren sesleri eşliğinde geçerek 23 Nisan coşkusunu yaşattı. Konvoya; Gazipaşa Belediyesi 5 araçla, Gazipaşa Hizmet Birimi, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü 1’er araçla katıldı. Gazipaşa vatandaşları, balkonlardan konvoyu izleyerek el salladı. Konvoy oluşturmanın güzel bir fikir olduğunu söyleyen Gazipaşa halkı, “Normalde 23 Nisan’ı coşkuyla, hep birlikte meydanlarda kutluyorduk. Bu sene bu mümkün olmadı. Evlerimizde bayram coşkusunu yaşatmaya çalışıyoruz. İlçe Kaymakamlığı’na ve Belediyemize çok teşekkür ederiz. Türk bayraklarıyla donatılmış araçların sesleri tüm ilçede duyuldu. Çocuklarımız evde çok mutlu oldu, 23 Nisan coşkusunu yaşadılar” dedi.