Gazipaşa Belediyesi, merkez ve kırsalda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkezde yağmur suyu, hendek temizliği, kaldırım ve cadde düzenleme çalışması yapan belediye ekipleri, kırsal mahallelerde de yol, asfalt, altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Pazarcı Mahallesinde yıllardır yağmur suyu nedeni ile göle dönen caddeler ve yaşanan su taşkınları için Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler drenaj çalışması başlattı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Pazarcı mahallesinde devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Pazarcı mahallesinde yağmur suyu drenaj çalışmasının yıllardır yapılmadığını ve yağmur sularının yollara ve kaldırımlara olumsuz etkisi olduğunu belirten Başkan Yılmaz  “Pazarcı Mahallesi'nde devam eden yağmur suyu döşeme hattı çalışmalarımız 750 metre uzunluğunda 800’lük boru ile yapılıyor. Çalışmalar sona erdiğinde bölgede bulunan yerleşim yerleri, su birikintilerinden kaynaklı yol tahriplerinden ve yol kapanmalarından kurtulacaktır. Ayrıca olası yağmurdan kaynaklı su baskınlarının önüne geçilebilmesini hedefliyoruz. Pazarcı Mahallesi sokaklarında yağmur suyu hattı yapım işi kapsamındaki çalışmalarımızı kısa bir sürede tamamlayacağız. Burada yapımı devam eden drenaj hattı çalışmamız birçok sorunları gidermiş olacak. İlçemizin bütününü kapsayan yağmur suyu drenaj inşa çalışmaları programlı olarak devam edecek. Yapılan çalışmaların mahalle halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

ASFALTSIZ SOKAK KALMAYACAK
Gazipaşa Belediyesi asfalt çalışmalarına da hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Muzkent mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Belediye Başkanı Yılmaz, mahalle ve sokakları asfaltlanan vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi. Çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatı veren Başkan Yılmaz, “Asfalt çalışmalarımız Muzkent mahallemizde tüm hızıyla devam ediyor. Asfalt çalışmalarımızı bitirmek için Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte yoğun çaba harcıyoruz. Asfaltsız mahalle ve sokak kalmayıncaya kadar, şehrimizin en ücra noktasına kadar hizmet götürme gayretindeyiz” diye konuştu.