Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kurban satış pazarı ile mezbahayı ziyaret etti. İlk olarak Atatürk Parkı karşısına kurulan Kurban Pazarı'na giden Başkan Yılmaz'a, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı'da eşlik etti.  Dün öğleden sonra Kurban Pazarı'na inen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hayvancıların ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Hayvancılar, Başkan Yılmaz'dan kapalı hayvan pazarı istedi.

Vatandaşa iyi alışverişler dileyen Başkan Yılmaz, pazarlığına ortak olduğu kurbanı 2 bin TL'ye satılmasını sağlayarak hem satıcıyı hem alıcıyı memnun etti. Belediye olarak taleplerin karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Yılmaz, "Sağlıklı, temiz ve huzurlu bir bayram geçirmenizi sağlamak için belediyemiz gerekli tüm tedbirleri aldı. Vatandaşlarımızın bizlerden talebi olan Kapalı Hayvan Pazarı ile duş kabinini de çözüme kavuşturacağız. Her eksiği birlikte gidereceğiz. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemeyiz. Kurban Pazarı'ndaki ziyaretin ardından kesim yeri olan mezbahayı da yerinde inceledik. İnşallah bu bayramı da huzur içinde geçirmeyi diliyorum" dedi.