GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dün sabah saat 09.30’da mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Selinus Sahili’nde bulunan Halk Büfe’de yapılan toplantıya, Gazipaşa ve Büyükşehir belediyelerinde görevli kurum amirleri de katıldı. Muhtarlar ve belediye arasındaki karşılıklı diyalog ve işbirliğini güçlendirmek için yapılan toplantıda, muhtarlar sıkıntılarını dile getirdi. Burada muhtarlara seslenen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, herkese eşit hizmet sözü verdi.

“HALKIMIZIN DERTLERİNE DERMAN OLACAĞIZ”

Gazipaşa’yı hak ettiği konuma hep beraber getireceklerini dile getiren Yılmaz, “Birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak, ilçemizi inşallah hak ettiği noktaya hep beraber getireceğiz. Siyasi ayrım yapmadan herkesle kucaklaşıp, birbirinden güzel hizmetler ve projelerle ilçemizi geliştireceğiz. Her zaman vatandaşının yanında olan, kötü günde onlara sırt çevirmeyen bir anlayışımız olacak. Sosyal Belediyecilik prensibimizle halkımızın dertlerine derman olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları, mahallelerinde yaşan sıkıntıları dile getirerek, taleplerini Yılmaz ve kurum amirlerine iletti. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.