Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Sorunları tespit etmek için vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Yılmaz, bu kez de Cuma pazarı esnafını ziyaret etti. Belediye Başkanı Yılmaz, Cuma Pazarı esnafını ziyaret ederek hem hal hatır sordu, hem bol kazançlar diledi, hem de istek ve şikâyetleri dinledi. Başkan Yılmaz'a, Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşlik etti. Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Pazar esnafları ile alışverişe gelen vatandaşların istek ve şikâyetlerini tek tek not aldıran Başkan Yılmaz," Vatandaşımızın, esnafımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımız halkımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi yönündedir. Genel olarak, pazar yerimizin açık olan bölümün kapatılması, yağmur yağdığında oluşan su birikintisi ve pazar yeri çevresindeki otopark sorununun çözülmesi yönünde talep aldık. Halktan gelen şikâyetlere çözüm bulmak için çalışıyoruz" dedi.