Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Parkı içerisinde bulunan 300 metrekarelik gölet alanında temizlik çalışması başlattı. 1,5 metre derinliği olan yapay gölet, içerisinde yaşayan balıkları koruyarak kontrollü bir şekilde boşaltıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler gölet tabanındaki mebran malzemeyi fırça ve tazyikli su ile temizledi.

YAPAY göletteki temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ardından Selinus İnşaat Şirketini denetledi. İlk olarak saat 11.00’de Atatürk Parkı içinde bulunan yapay gölette yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz, “Atatürk Parkı’nda bulunan yapay göletimizin içerisinde oluşan kirlilik temizlenerek sağlıklı ve temiz hale getiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, gölet içindeki balıkları da zarar görmeden varillere topladı. Gölet temizliği tamamlandıktan sonra balıklar ve ördekler görsel bir güzellik sunacak. Parkımızın, peyzaj düzenleme çalışmaları da yapılarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.