Gazipaşa Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Gazipaşa devlet hastanesine yürüyen yayaları rahatlatacak kaldırım çalışmalarına başladı. Parke Yol, Asfalt ve yeni yollar açarak Gazipaşa’ya nefes aldıran Gazipaşa Belediyesi, daha güzel ve yaşanılabilir bir kent için şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarla birlikte yaya trafiğinin çözüme kavuşacağını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, açıklamasında “ Gazipaşa devlet hastanesi yolunda Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kaldırımı olmayan Gazipaşa devlet hastanesi yolunu yarın tamamlayacağız. Hazırladığımız plan ve program ile mahallelerde ihtiyaç durumuna göre kaldırım, asfalt, parke ve beton yol çalışmalarımız devam hızla etmektedir. ” dedi.