GAZİPAŞA Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerinde 2019 yılı 2’nci taksit ödemelerinin başladığını duyurdu. Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ”2019 Yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2. Taksit ödemeleri 01 Kasım 2019 tarihi ile başlamıştır. Vergilerinizi Kasım ayı içinde belediye veznesinde World özellikli kredi kartlarınız ile taksitli olarak yatırabilirsiniz. Ayrıca www.gazipasa.bel.tr resmi web sitemiz üzerinden hızlı ödeme bölümünden T.C. ya da emlak sicilinizle yatırabileceğiniz gibi kredi kartı veya banka kartınız ile de yatırabilirsiniz. Vatandaşlarımızın taksitlerini zamanında yatırılması gerektiğini hatırlatırız” dedi.