Gazipaşa Belediyesi, Selinus Sahili’nde yaz dönemi boyunca ürettikleri el sanatlarını satmak isteyenlere başvuru çağrısında bulundu.

GAZİPAŞA halkının yoğun olarak kullandığı Selinus Sahili’nde, yaz dönemi boyunca el sanatları tezgâhları açılıyor. Gazipaşalılar, el emeği göz nuruyla yaptıkları çalışmaları burada satarak ekonomilerine katkıda bulunuyor. Gazipaşa Belediyesi tarafından belirlenen işgaliye bedeli üzerinden, tezgah açmak isteyenlere belirlenen noktalardan yer veriliyor.  Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kemal Tufan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız, yaz dönemi boyunca Selinus Sahili’nde ürettikleri el sanatlarının satışını yapmak için müdürlüğümüze başvuruda bulunabilirler. Belediyemizin belirlediği işgaliye bedeli üzerinden yerler verilecek. Başvuruların ardından kura çekilişi ile yerler belirlenecek. Selinus Sahili, ilçemizin en çok rağbet gören yerlerinden birisi. Buraya gelen yerli ve yabancı turistler, Gazipaşa’dan bir hatıra almak istiyor. İlçe halkımızın açtığı tezgâhlarda satılan ürünler çok sevilip beğeniliyor” diye konuştu. Müdür Tufan,  başvuruda bulunmak veya detaylı bilgi almak isteyenlerin 0242 572 10 13 numaralı telefonu arayabileceklerini söyledi.