23.08.2014 CUMARTESİ 10:28

Mavi Masa, Halkla İlişkiler birimi bünyesinde hizmet veren, Belediye birimlerinin çözmesi gereken sorunları, dilekçeye dökerek ilgili birimlere gönderen bir hizmettir. Vatandaşların verdiği veya Mavi masa da hazırlanan dilekçelerin takibini de yaparak çözüme ulaştırır.

Not: Aktif bir anket bulunmamaktadır.

duyuru ikon Belediyemize ait Zeytinada Mahalle Muhtarlığı Konağında bulunan aşağıda belirtilen gayrimenkullerin işletilmesi işi 2886 sayılı DİK’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 3 yıllığına ihaleye çıkarılmıştır.
06.08.2014 10:50:16
18.07.2014 09:21:11
duyuru ikon Belediyemize ait Ilıca Parkı içerisinde nikah salonu altında bulunan 102 m2’lik yerin (zemin kat) pastane olarak işletilmesi işi 2886 sayılı DİK’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 3 yıllığına ihaleye çıkarılmıştır.
08.07.2014 13:16:41

Faaliyet Raporu
Hizmet Standartları Tablosu
Belge Örnekleri

Coğrafi Yapı
Doğal Güzelliklerimiz
Sağlık
Tarım
Gazipaşa Kültürü
Köyler
Telefon rehberi
ilçemizde Basın

Etkinliklerden zamanında haberdar olmak için e-bülten abonemiz olabilirsiniz...
E-posta Adresiniz:

Adınız, Soyadınız:

ANTALYA

Devlet Meteoroloji Kurumu Verileridir.
Diğer İllerin Hava Durumları

Gazipaşa Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde Son Aşamaya Gelindi..
19.03.2012 08:00:00

Gazipaşa Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde Son Aşamaya Gelindi İller Bankası yetkilileri, Gazipaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında teknik incelemelerde bulundu. İncelemeye Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak ÖZGENÇ, İller Bankası Genel Müdürlüğü yöneticileri ve bölge müdürlükleri yetki...lilerinden oluşan 40 kişilik bir heyet katıldı. Heyet devam eden Atıksu Arıtma Tesisi inşaatını gezdi ve inşaatı yapmakta olan firma yetkililerinden bilgi aldı. Belediyemiz tarafından 6 Mayıs 2010 tarihinde 9 milyon 203 bin TL’ye Haysel-Esen İş Ortaklığı firmasına ihale edilmiş olan atıksu arıtma inşaatının çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 2500 dönüm arazi üzerinde 7.5 dönüm alan içerisinde çalışacak olan, 8 bin 500 metreküp kapasiteli ve 15 yıllık projeksiyona sahip, membran biyoreaktör alanında son teknolojinin kullanıldığı tesisin Mart ayı sonuna kadar hizmete girmesi hedefleniyor.

Haber Okunma Sayısı :1213

duyuru ikon GAZİPAŞA – YAKACIK OTOBÜS SEFERLERİ * GAZİPAŞA – KAHYALAR OTOBÜS SEFERLERİ SAATLERİ

duyuru ikon Not: Gazipaşa Belediyesi Resmi Web Sitemiz güncellenmektedir.

E-Devlet Kapısı
Adres Kayıt Sistemi