MOTOSİKLET PİSTİNDE SONA DOĞRU 15.03.2017 - Haberler - T.C. Gazipaşa Belediyesi
MOTOSİKLET PİSTİNDE SONA DOĞRU 15.03.2017

Uzunca bir süredir ilçemize kazandırmaya çalıştığımız motosiklet pistinin tahsisi ile ilgili mutlu sona yaklaştık. Müjdeli haberi duyan motosiklet kulübünden dostlar bizleri ziyarete gelerek haberi bizden duymak istediler. İşin zor kısmını atlattık inşallah 3-5 ay içinde çalışmalara başlamayı planlıyoruz. Ziyaretimize gelenler arasında Idemitsu Asya Yetenek Kupası yarışlarında birinci olan Deniz Öncü ve yarışmada 4. olan kardeşi Can Öncü de vardı. Bayrağımızı Tayland'ta dalgalandıran bu iki gencimizi de gönülden tebrik etme fırsatı buldum. İnşallah pistimizi hayata geçirerek Akdeniz'de bir ilki gerçekleştirecek, yeni yeteneklerin yetişmesine imkan sağlayacak ve uluslararası motor yarışlarına ev sahipliği yapma fırsatı elde edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

RESİMLERİN DEVAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih : 4.4.2017