GÖKÇELER BARAJI AÇILIŞI 23.11.2017
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 7.7 milyar TL maliyetli 375 dev eserler birlikte Gazipaşa Gökçeler Barajının da açılışını gerçekleştirecek. 29 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden gerçekleşecek açılışta, Gazipaşa'..
İTFAİYE KAVŞAĞI 23.11.2017
D400 Karayolu üzerinde bulunan İtfaiye kavşağının Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kapatılmasının ardından yaşanan sıkıntıları ve mağduriyetleri Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'na ileterek çözüm istedik. Sayın Çobanoğlu ön..
HASDERE ALTYAPI ÇALIŞMASI 22.11.2017
Hasdere mahallesinin su taşkınlarının önüne geçmek için bu sabah itibariyle altyapı çalışmasına başladık. İnşallah bir daha bu bölgede su taşkınları yaşanmayacak. Durmak yok yola devam...
SALI GRUBU TOPLANTISI 22.11.2017
Hayırlı sabahlar Gazipaşam... Antalya'da seçkin sanayici, iş adamları, bürokrat ve siyasetçilerden oluşan, her salı düzenledikleri toplantılarla siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarını kamuoyu ile buluşturan Salı Grubuna bu hafta bizler konuk..
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü
Kuşu ölen bir çocuğa taziye ziyaretine giden bir peygamberin ümmeti, dünyada çocuk bayramı olan tek ülkenin milletiyiz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.
Basın Açıklaması Deniz Yolu
Gününüz aydın haftanız bereketli ve hayırla geçsin Gazipaşam.. Geçtiğimiz hafta içinde Tek Teker Arif ve bir kızımızın yaşamını yitirdiği trafik kazasının ardından, yaşanan kazaları cinayet ve bu cinayetlerin sorumlusu olarak belediyemizi ..
SGK İL MÜDÜRÜ ZİYARET 17.11.2017
        SGK İl Müdürü Nejat Deniz, SGK İl Müdür Yardımcısı Mehmet Şengöl ve SGK İlçe Müdürü Ali Cennet Çetinkaya, makamımızda bizleri ziyarete geldi. Kendileriyle çalışmalarımızla ilgili faydalı bir görüşme yaptık. Ziyaretlerinden dolayı ke..
Başsağlığı Mesajı
Gününüz aydın Cumanız mübarek olsun Gazipaşam... Deniz yolunda dün meydana gelen trafik kazasında Avrupa Superstock şampiyonu, gururumuz Toprak Razgatlıoğlu'nun, yine motosiklet tutkunu babası Arif Razgatlıoğlu ve beraberindeki arkadaşı ne..
Fener Mesire Alanı Sonsuzluk Havuzu
Gününüz aydın olsun Gazipaşam... Koru mahallesinde yapımına başladığımız Fener Mesire Alanına yapacağımız sonsuzluk havuzunun perde betonunu attık.
500 Kişilik Yurt Yapım Projesi
Uzun uğraşlar sonucu ilçemizde üniversite eğitimi gören öğrencilerimize yurt kazandırmanın önünü açtık. Ankara’da Kredi Yurtlar Kurumu ile yaptığımız görüşme sonrası 250 erkek, 250 kız öğrenci barındırabilecek 500 kişilik bir yurt yapımı iç..