BAKILAR VE ATATÜRK OKULU SICAK ASFALT ÇALIŞMASI 11.08.2017
        Koru mahallemizde tamamlanan sıcak asfalt çalışmasının ardından Bakılar mahallemizde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Atatürk İlkokulunun bahçesini sıcak asfaltla kapladık. Ana yolun bir kısmını da bitirdik. Bakılar mahallemizde s..
SAYIN BAKANIMIZIN ZİYARETİ 11.08.2017
        Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden partimizin yönetim kurulu üyesi Naciye Köse ablamızın taziyesine katılmak üzere ilçemize geldi. DSİ sulama hattı şantiyesinde de incelemelerde bulanan..
MEHTER TAKIMINA TEŞEKKÜR 10.08.2017
        Göreve geldiğimizde, kültürümüzü yaşatmak ve ilçemizdeki sosyal-kültürel etkinliklere renk katmak amacıyla, gönüllük esasına bağlı olarak kurduğumuz Mehter Takımına, katkı sağlayan Gazipaşa sevdalısı arkadaşlarıma teşekkür belgesi t..
TRAİANUS KOLOKYUMU 09.08.2017
        Akdeniz Medeniyetlerini Araştırma Enstitüsünün öncülüğünde 6-7-8 Ağustos tarihlerinde organize ettiği Roma İmparatoru Marcus Ulpius Traianus Kolokyumunun son ayağı, 1900 yıl önce Trainus'un hayatını kaybettiği Gazipaşamızda gerçekle..
Akçal Yolu Genişletme ve Yayla Yolları
        Akçal yolundaki yol genişletme ve Yunt Yaylasına kadar dökülen sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceledik ve ekiplerimize kolaylıklar diledik. Çataltaş yaylasında Mehmet Arslan'ın misafiri olduk. Bu vesileyle dedemi de ziyaret ede..
Kültür Merkezi İnşaatı 04.08.2017
        Tüm dostlara hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar...         Gazipaşamızın önemli bir eksiğini giderecek olan Kültür Merkezinin inşaasına başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyemizin yaklaşık 18 milyon TL'ye ihale ettiği ve içinde kapal..
KIZILGÜNEY ASFALT ÇALIŞMASI 03.08,2017
        Hayırlı Sabahlar Gazipaşam...         Kızılgüney mahallemizde, 4 farklı noktada yürüttüğümüz, toplamda 4.5 kilometre dökeceğimiz sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerimize kolaylıklar diledik, mahalle halkını ziyar..
KORU SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI 02.08.2017
        Sıcak asfaltla donattığımız Koru mahallemizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Volga sitesinin olduğu Zakkum Sokakta devam eden sıcak asfalt çalışmamız daha sonra Koru mezarlık yolunda devam edecek. Akabinde ekiplerimiz ana yolu sı..
KIZILGÜNEY STABİLİZE ASFALT 1.08.2017
        Hayırlı Sabahlar Gazipaşa'm...         Kızılgüney Mahallemizin Sarılar mevkinde stabilize asfalt çalışmamıza başladık. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun...
Vali Sayın Yılmaz Şimşek Ziyaret 31/7/2017
        Niğde valisi, Zeytinadalı hemşerimiz Sayın Yılmaz Şimşek ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdı. Sayın Şimşek ve İlçe kaymakamımız Nurullah Kaya ile birlikte Zeytinadalı hemşerilerimizle bir araya gelerek hasbıhal ettik. Sayın Va..