Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından projelendirilen park projesi start aldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Başkan yardımcısı Ahmet Kalaycı çalışmalara başlanılan park projesi yerini bugün saat 10.00’da yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında Pazarcı mahallesinde bulunan 3 bin metrekarelik alan üzerindeki park projesi deniz yoluna sıfır olması nedeniyle spor yapan vatandaşların da uğrak yeri olması bekleniyor. Mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılanan park projesi tam not aldı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz park alanını inceledikten sonra yaptığı açıklamada “Hayırsever vatandaşımız Havva Özdemir tarafından yapımı üstlenilen park projesine başladık. 3 bin metrekare alan üzerindeki Park projesi içerisinde, Çocuk Oyun Alanları, Basketbol Sahası, Spor Aletleri, Çeşme, Kamelyalar ve 250 Metre Kauçuk yürüyüş yolu bulunacak. Hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederim.” dedi.