Gazipaşa Belediyesi, ilçenin dört bir yanında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir yandan Muzkent Mahallesi'nde yıllardır yaşanan yol sorununu çözerken diğer yandan da 18 uygulaması tamamlanan Pazarcı mahallesindeki kapalı bulunan imar yollarını tüm hızımızla açmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 7 kilometre uzunluğunda imar yolu hizmete açılacak. Antalya Büyükşehir, Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerinin de desteğiyle parke yol çalışmalarıyla beraber dere geçişlerine büz çalışmalarını da aralıksız sürüyor. İlçeyi daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,” Pazarcı mahallemizde açmaya başladığımız imar yollarında alt yapı kuruluşları tarafından yapılacak olan çalışmaları takiben Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından asfalt ve parke çalışmaları devam edecektir. İlçemizin en önemli ve en kalabalık mahallerinden biri olan Pazarcı mahallesinde ki bu çalışmalar kentleşme adına belediyemiz için büyük bir önem arz etmektedir. Pazarcı mahallesi sakinlerinden beklentimiz imar yollarının açılmasında ve diğer çalışmalarımızda belediye ekiplerimize gerekli desteğin sağlanması ve yardımcı olunmasıdır. Çünkü 18 uygulaması tamamlanmasına rağmen hala kısım kısım işgaller devam etmektedir. İşgal edilen alanların kamu eline teslim edilmesini vatandaşlarımızdan rica ediyor, anlayış bekliyoruz” dedi.