Gazipaşa Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri, Pazarcı Mahallesi'nde 4. Etap yağmur suyu drenaj hattı çalışması başlattı. Yapılan çalışmayla, Tarihi su kemerleri yanındaki evler yağmur suyundan etkilenmeyecek. Fen işleri müdürlüğü ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle personelin çalışma yaparken sosyal mesafe kuralına uyarak, maske takması konusunda uyarılarda bulundu.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada “Pazarcı mahallemizde 4. Etap Yağmur Suyu drenaj hattı çalışmasına başlattık. Çalışmalar kapsamında 450 metre uzunluğunda 400’lük koruge borular ile yağmur suyu hattı yaparak su kemerleri bölgesinin yağmur suyu sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmaların Pazarcı Mahallesi halkına hayırlı olmasını temenni ederim. ” dedi.