Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Gazipaşa genelinde iş yeri ruhsat kontrolüne başladı.

Ruhsat kontrolüne başlayan Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gün boyu yaklaşık 80 iş yerinde denetim yapıyor. Gazipaşa’da ruhsat seferberliğine başladıklarını belirten Zabıta Müdürü Fatih UYSAL amaçlarının yaklaşık 3 ay gibi bir süre içerisinde Gazipaşa’da ruhsatsız iş yeri bırakmamak olduğunu söyledi.

Bu süre zarfında iş yeri ruhsatı olmayanların ruhsatlandırılacağını ifade eden UYSAL, "Gazipaşa’da ne kadar ruhsatsız işyeri varsa bu denetimlerle birlikte ortaya çıkarıyoruz. İşyeri açama ve çalıştırma ruhsatı olmayan esnafların mağdur olmamaları için belediyemiz zabıta müdürlüğüne müracaat etmeleri rica olunur " dedi