GAZİPAŞA Belediyesi, yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Zeytinada Mahallesi'nde yolları asfaltlıyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ekipler tarafından yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışma yapan ekiplerle görüşe Başkan Yılmaz, mahalle halkının sorunlarını da dinledi. Belediye olarak asfaltlama çalışmalarına önem verdiklerini belirten Yılmaz, "Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şuanda Zeytinada Mahallesi'nde çalışma yapmaktayız. Sırasıyla bütün mahallelerimize hizmet götüreceğiz. Hizmetlerimiz bölge halkına hayırlı olsun" dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Zeytinada Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şener de, Belediye Başkanı Yılmaz'ın yapılan çalışmaları yerinde incelemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür eden Muhtar Şener, "Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'ın yakın ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Mahallemizde yapılan asfalt ve bakım çalışması geniş bir alanı kapsıyor. Çalışmanın kısa sürede tamamlanmasını ümit ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.