Gazipaşa Belediyespor U12 ve U10 Basketbol Takımları, şampiyonluk maçına çıkıyor.
Gazipaşa Belediyespor Basketbol U12 ve U10 Takımları, 20 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de Gazi Spor Salonu’nda şampiyonluk maçlarına çıkacak. Sezon boyunca üstün başarılar sergileyerek şampiyonluğa oynayacak olan Gazipaşa’nın minik basketbolcuları gururumuz olma yolunda ilerliyor. Basketbol müsabakalarında ilk olarak U12 Takımı, Alanya Gençlik Spor ile saat 12.00’de karşı karşıya gelecek. Ardından U10 Takımı, Alanya Güneşi ile saat 13.30’da potada şampiyonluk yarışı verecek. Hafta sonu oynayacakları şampiyonluk maçlarına sıkı bir şekilde hazırlanan Belediyespor basketbol oyuncuları, tüm Gazipaşa halkının desteğini tribünlerde bekliyor.
ANTRENÖR KAYA: “ŞAMPİYONLUK İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Gazipaşa Belediyespor Basketbol Antrenörü Hacı Resul Kaya, şampiyonluk yolunda önemli bir müsabakaya çıkacaklarını dile getirerek, “Sezon boyunca güzel sonuçlar elde ederek bugüne kadar geldik. Hedefimize disiplinli bir çalışma planıyla adım adım ilerledik.  Sporcularımızın rekabet ve mücadele gücü,  takımımızı belirlediğimiz hedefimize ulaştırdı. Oyuncularımızın hepsinin performansıyla gurur duyuyor ve onları yürekten tebrik ediyorum. İlçemizi, kulübümüzü ve kendimizi en iyi şekilde temsil etmemiz gerekiyor. Bu anlamda;  hafta sonu Gazi Spor Salonu’nda oynayacağımız basketbol müsabakalarına tüm Gazipaşa halkının katılımlarını ve desteklerini bekliyoruz.  Sezon boyunca her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.
Gazipaşa Belediyespor Basketbol takımları, müsabakaları kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. 20 Nisan Cumartesi Günü saat 12.00’de Gazi Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalarda tribünlerin karnaval havasına bürünmesi bekleniyor.