Göreve geldiği ilk günden itibaren ev, mahalle ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ziyaret halkasını genişletmeye devam ediyor.
Her fırsatta ilçe halkı ile bir araya gelmeye devam eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,  esnaf ziyaretleri kapsamında Sanayi bölgesinde, Hal yolunda ve Gazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.  İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Kadın ve Gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarının da eşlik ettiği programda esnafa hayırlı işler diledi. Esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, vatandaşla uzun uzun sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.  Gazipaşa Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler hakkında esnaflara bilgiler veren Başkan Yılmaz, devam eden çalışmalar hakkında da esnafların önerilerini not aldı.
“Güzel şehrimizin her köşesine sevgiyle dokunmaya devam edeceğiz.”
Yapılan her çalışmayı vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrin birçok noktasında Belediye ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Biz bu çalışmaların takipçisiyiz. Projelerimizi hayata geçirirken vatandaşlarımızın görüş ve önerilerinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Her fırsatta vatandaşlarımızın projeler hakkındaki yorumlarını alıyoruz. Bugünde, Sanayi Bölgemizde Hal yolunda ve Gazi Mahallemizde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerinin bizlerden beklentilerini, fikir ve önerilerini dinledik. İşlerinin bereketli olması dileğinde bulunduk. Esnafımız ve vatandaşımızla birlikte,  güzel şehrimizin her köşesine sevgiyle dokunmaya devam edeceğiz.’’ dedi.