Gazipaşa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ’ın talimatıyla ilçe genelinde yol çalışmaları devam ederken, kısa süre önce Zeytinada Mahallesi’ne muzluk yollarını düzenleme çalışmalarını başlatan belediye ekipleri, yol genişletme ve onarma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, belediye ekiplerince bahçelerine gidecek olan vatandaşların ulaşım güçlüğü çektiği muz bahçelerine daha kolay ulaşım imkânı sağlanacak. Bu çalışmalar dâhilinde bahçe yollarını düzenleme programına; Güneyköy, Muzkent ve diğer mahalleler de sırasıyla katılacak.

‘’Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber elimizden geldiği kadar üreticilerimize destek olmaya devam edeceğiz. ‘’

Bugün sabah saat 10.00’ da, Zeytinada Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Serkan ÖZKURT, çalışmaları inceledikten sonra konu hakkında bir konuşma yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, ‘’Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi, en acil ihtiyaçlardan başlayarak ilçemizin dört bir tarafında, ekiplerimizce asfalt, yol açma, refüj ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Maalesef eksikler çok fazla ve vatandaşlarımız da haklı olarak bu sorunların acil olarak giderilmesini istiyor. Vatandaşımızı memnun etmek bizim asli görevimiz. Onları memnun edebilmek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün burada ekiplerimiz, muz bahçeleriyle uğraşan çiftçilerimizin daha rahat bir ulaşım yolu kullanabilmeleri için; yol genişletme, onarma ve yenileme çalışmalarını devam ettiriyor. Muz fiyatlarının oldukça düştüğünden haberdarız. Gazipaşa Belediyesi olarak çiftçilerimizin yüzünü bir nebze güldürmek üzere çıktığımız bu yolda, Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber elimizden geldiği kadar üreticilerimize destek olmaya devam edeceğiz. İlçemiz, içinde onlarca farklı türde tropikal meyve ve sebze türünü barındıran, zengin ve oldukça verimli topraklara sahip. Bunun kıymetini bilmeli, çiftçilerimize olabildiğince yardımcı olmalıyız. Çalışmaları yakından takip edip, mahalle sakinlerinin öneri ve isteklerini dinliyoruz. Seferberliğimiz, tüm mahallemizde, ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla, hız kesmeden devam edecektir.’’ sözleriyle ifadesini belirtti.
Gazipaşa Belediyesi, Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflerken, bahçe yollarının düzenlenme çalışmalarına program dâhilinde; Güneyköy, Muzkent ve diğer mahalleler de katılacak.