Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gazipaşa’da da Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinliği hazırlıkları başladı. Bu kapsamda Gazipaşa Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla satranç turnuvası düzenleyecek. Satranç Turnuvası 28 ve 29 Ekim tarihlerinde yapılacak.
Gazipaşa Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilecek olan turnuva iki gün sürecek. Gazipaşa Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası 28-29 Ekim tarihlerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Turnuvanın online başvuruları www.antalya.tsf.org.tr sitesinden 27 Ekim tarihine kadar devam edecek.
Turnuva ile ilgili Gazipaşa Belediyesi’nden açıklama yapıldı. Açıklamada “Cumhuriyet’imizin 100. Yılı kapsamında, 28-29 Ekim tarihlerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda satranç turnuvası düzenliyoruz. 4 farklı kategoride yapılacak turnuva için www.antalya.tsf.org.tr sitesinden 27 Ekim tarihine kadar online başvuru yapabilirsiniz.” bilgisi verildi.