Pazarcı Mahallesi’nde yapımı tamamlan Gazipaşa Belediyesi ek hizmet binası önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Halka hizmetin bir arada ve etkin bir şekilde verilmesini, teknik personelin ve hizmet araçlarının bir arada bulunmasını ve araç bakımlarının rahatlıkla yapılabilmesini amaçlayan Gazipaşa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nü ve personellerini yeni ek hizmet binasına taşıyacak.

TAŞINMA BAŞLADI
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle birlikte, Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker de ek hizmet binasında görev yapacak. Toker, kendisi için hazırlanan ofiste ilçeye hizmet vermeye devam edecek. Yaşanan gelişme hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Toker, amaçlarının ilçeye etkin ve hızlı bir şekilde hizmet vermek olduğunu söyleyerek, “Amacımız halkımıza hızlı ve etkin bir şekilde hizmet götürmek. Bunun için Fen İşleri Müdürlüğümüzü yapımı tamamlanan yeni binaya taşıyoruz” dedi.