Gazipaşa’da 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimi sonucunda Cumhuriyet Halk Partisinden yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali Yılmaz mazbatasını aldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından rakiplerine oranla büyük bir oy farkıyla yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Yılmaz, 3 Nisan Çarşamba günü mazbatasını Yüksek Seçim Kurulundan teslim aldı. Mazbata törenine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları ve binlerce Gazipaşalı katıldı. Törende Başkan Yılmaz, meclis üyelerini ve kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek Gazipaşa’ya yeniden hizmet edecek olmaktan heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden Gazipaşa Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali yılmaz, ilk olarak CHP İlçe Binası’nda vatandaşlar ile buluştu. Ardından saat 15.00’te Gazipaşa Adalet Sarayı’nda ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Başkan Yılmaz çok sayıda vatandaşla birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda ilk olarak Atatürk Anıtı’nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Gazipaşa Belediyesi önünde vatandaşlarla buluştu. Yapılan konuşmalar ve duanın ardından Başkan Yılmaz, halk eşliğinde Belediye Başkanlığı makamına çıktı. Ziyaretleri kabul etti.
“GAZİPAŞA’YA GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yoğun ilgi ve coşku ile Gazipaşa Belediyesi Başkanlık makamında ziyaretler kabul eden Başkan Yılmaz, görevini yeni dönemde de onurla devam ettireceğini ifade ederek “Biraz önce hep birlikte mazbatamızı aldık. Bugün heyecanımızı beraber paylaştığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Birlikte başardık ve beş yıl boyunca çok güzel işler yaptık. İyi günde kötü günde hep birlikte olduk. “Birlikte başaracağız” diyerek çıktığımız bu yolda, bir kez daha birlikte başardık, bu anlamlı günümüzde yanımızda olduğunuz için her birinize kalpten teşekkür etmek istiyorum. Kaldığımız yerden devam ederek, Gazipaşa’mız için çalışmaya, üretmeye ve verdiğimiz sözleri tutmaya devam edeceğiz.  Geçtiğimiz dönemde ilçemizde huzuru ve güveni sağladık, güzel işler başardık. Önümüzdeki beş yılda da ilçemize kazandırdığımız güzel hizmetlerin üzerine daha fazla hizmet katarak Gazipaşa’mızdaki vatandaşlarımızı daha çok mutlu edeceğiz. Her zaman doğrunun yanında ve sağduyulu olan Gazipaşalı hemşehrilerimizin bizlere verdiği gururu omuzlarımızda taşıyacak, bize oy veren veya vermeyen herkesin Belediye başkanı olarak bayrağı daha da ilerilere taşımaya devam edeceğiz. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, İl Başkanımız Nail Kamacı’ya, Seçim Komitemize, seçim kampanyamızda gecesini gündüzüne katıp sahada görev yapan Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, aileme ve tüm yol arkadaşlarıma bu tarihi başarının bir parçası oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Seçimi bir parti, bir grup, bir kişi değil, tüm Gazipaşa kazanmıştır. Bundan sonra birlik içinde, bayrağı daha da ileriye taşıma zamanı. Daha önce olduğu gibi aynı prensiplerle, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesin belediye başkanı olmaya, aynı özveriyle çalışmaya ve halkımızın gönlündeki yerimizi korumaya devam edeceğiz.” Dedi.