Gazipaşa Belediyesi, 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.
Gazipaşa Belediyesi, 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na özel araçlarıyla gitme durumu olmayan öğrencileri, ücretsiz olarak sınav yerlerine götürecek. Sınavların gerçekleştirileceği günü sabahında Gazipaşa Belediyesi önünden kalkacak araçlar, özel araçlarıyla sınava gitme durumu olmayan öğrencileri sınava gireceği okullara bırakacak.

GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Sınava katılacak öğrencilere başarılar dileyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS’ye girecek öğrencilerimize ulaşım desteği sağlıyoruz. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Onlara güveniyoruz. Meslek seçimlerinde önemli bir adım olan Yüksek Öğretim Sınavına katılacak tüm gençlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Gazipaşa Belediyesi'nin ücretsiz servis hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, 16 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Gazipaşa Belediyesi Halk Masa Birimine müracaat etmesi gerekiyor.