Gazipaşa’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı, yoğun ilgi gördü. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı pazara yerli yabancı binlerce kişi katıldı.
GAZİPAŞA Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı cuma günü saat 17.00’de açıldı. Açılış programı Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Genel Merkez Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, İyi Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü, siyasi parti ilçe yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda yerli yabancı vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.
Yeni yıl pazarının açılışının ardından, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki protokol üyeleri, pazarda kurulan stantları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti. Yeni yıl pazarına gelen vatandaşlar, gün boyunca yapılan konserler ve etkinlikler ile doyasıya eğlenirken yeni yıl için hediyelik eşya alışverişlerini de yaptı.

BAŞKAN YILMAZ “YENİ YILDA, GAZİPAŞA’MIZA YENİ HEDEFLER, YENİ PROJELER VE YATIRIMLARLA  EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Yeni Yıl Pazarında konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Acı tatlı günleriyle ve güzel anılarıyla koca bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve güzel hayallerle yeni bir yıla hazırlanıyoruz. 2023 yılında bütün birimlerimizle birlikte hemşerilerimize hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşadık. Göreve geldiğimiz günden bu yana olduğu gibi bu yıl da, sizlerden aldığımız güçle ilçemizde güzel işler yaptık. Geride bıraktığımız yıl içerisinde kültürden sanata, spordan eğitime, çocuklarımızdan yetişkinlere, sosyal projelerden yapısal projelere kadar birçok alanda birbirinden önemli ve değerli projeleri hemşehrilerimiz ve Gazipaşa’mız için hayata geçirdik. Yeni yılda, her geçen gün büyüyen ve gelişen Gazipaşa’mıza, yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Şeffaf, adaletli ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, üretmeye ve üretenleri desteklemeye devam edeceğiz. Gazipaşa’mız için, hemşehrilerimiz, doğamız ve can dostlarımız için her zaman olduğu gibi bu yıl da çok çalışacağız. 2024 yılının Gazipaşa’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Yeni yılınızı kutluyor ve sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

SERAN BİLGİ VE SAMİDA KONSERİ’YLE GAZİPAŞALILAR YENİ YILI KARŞILADI
3. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl pazarı rengarenk stantların yanı sıra eğlenceli konserlere ve etkinliklere sahne oldu. Cuma günü saat 19.30’da düzenlenen Seran Bilgi konserine Gazipaşa halkı yoğun ilgi gösterdi. Pazarın ikinci gününde, çocuklar için animasyon gösterileri, halk oyunları gösterisi düzenlendi. Çocuklara özel birçok eğlenceli etkinliğin yapıldığı pazarın ikinci günü, SAMİDA müzik grubu sahne aldı. Pazarın üçüncü gününde çocuk müzik grupları, dans grupları sahne alırken Kazakistan Kültür ve Dayanışma Derneğinin tanıtım programı yapıldı.

YENİ YIL PAZARINA BÜYÜK İLGİ
Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı üç gün boyunca akşam saat 22.00’ye kadar açık kaldı. Yeni Yıl Pazarı, çeşitli etkinlikler, gösteriler, konserler ve renkli stantların yanı sıra yiyecek, içecek stantları ile Gazipaşalıların ve çevre ilçelerden gelen misafirlerin yoğun ilgisini çekti. Binlerce misafiri ağırlayan Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı 17 Aralık Pazar günü yerel sanatçıların sahne performansının ardından sona erdi.