GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul Milletvekili Müslim Sarı'yı ağırladı. Dün sabah saatlerinde ilçeye gelen CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, Belediye Başkanı'nı Mehmet Ali Yılmaz'la makamında bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette İstanbullu Milletvekili Sarı ve Belediye Başkanı Yılmaz, Gazipaşa’da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Sarı, ilçenin mevcut siyasi, kültürel, sosyal durumu hakkında da Belediye Başkanı Yılmaz’dan bilgi aldı. Gazipaşa ile ilgili sorunların çözümü için Ankara’da ve mecliste ne gerekiyorsa yapacağını belirten Milletvekili Sarı, daha sonra ilçeden ayrıldı. Belediye Başkanı Yılmaz, İstanbul Milletvekili Müslim Sarı'ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.