Gazipaşa’da yaz ve kış manzaraları aynı anda yaşanıyor. Sahillerde yaz görüntüleri yaşanırken, yaylalarda ise karla mücadele yapılıyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla kaplı yayla yollarını açmak için yoğun bir çalışma yapıyor.

Gazipaşa Günnercik Yaylası'na giden yolda 12 metreyi bulan karla kaplı yollar belediyeye ait iş makinelerinin yardımıyla açılıyor. Gazipaşa ilçesine bağlı Gökkuzluk, Topsekisi, Ekinçalı, Günnercik Yaylalarına ulaşımı sağlayan  karla kaplı yolların açılması için Gazipaşa Belediyesine ait iş makineleri çalışmalara devam ediyor. Gazipaşa Belediye Başkanlığı'na bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 1800 metre rakımlı yayla yollarında yüksekliği 3 metreden başlayan ve 12 metreye kadar ulaşan karla kaplı yolları iş makineleriyle temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.