KIŞLA BUCAĞI' NDAN DENİZE SICAK ASFALT

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Karadağ Yolu' olarak da bilinen Kışla Bucağı Caddesinden denize kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik yolda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlandı.

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son hızla çalışmalarına devam ediyor .Her yerde yaptıkları çalışmalarla gündeme gelen Fen İşleri ekipleri, daha önce Kışla Bucağı Caddesi'nde menfez köprü yapım çalışmaları sonrası bu kez de Cumhuriyet ve Pazarcı Mahallelerini birleştiren, Karadağ Yolu olarak da bilinen Kışla Bucağı Caddesi'nden denize kadar olan 2 kilometrelik yolu sıcak asfaltla ve kaldırımla buluşturuyor. Bu kapsamda baştan sona sıcak asfaltla kaplanacak olan yol, altyapı çalışmaları ile devam ediyor.

2 KİLOMETRELİK KESME YAPILACAK

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kışla Bucağı Caddesi'nden başladığı sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına Selinus Plajı önüne kadar devam edecek. Yaklaşık 2 kilometrelik yolun altyapı çalışmalarına başlandı.

DENİZ YOLU RAHATLAYACAK

Deniz yolu ulaşımına sağ şeritte alternatif bir yol olarak kullanılabilecek Kışla Bucağı yolu daha sık kullanılır hale getirilecek.

KALİTELİ SICAK ASFALTLA KAPLANACAK SAĞ ŞERİTTE ALTERNATİF BİR YOL

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, yapılan çalışmaları incelemek üzere çalışmaların yapıldığı alana Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyarete gitti. Başkan YILMAZ, çalışmaların ardından Kışla Bucağı Caddesi'nin kaliteli sıcak asfaltla kaplanacağını belirterek deniz yolu ulaşımında daha sık tercih edilebilecek  ,sağ şeritte alternatif bir yol haline geleceğini vurguladı.