Gazipaşa Belediyesi 18. Madde İmar Uygulaması tamamlanan Kızılin bölgesindeki tozlu yola asfalt serimine başladı.
Gazipaşa Belediyesi tarafından 18. Madde İmar Uygulaması tamamlanan Kızılin Bölgesindeki yol, İmar planına uygun yere alınarak asfalt çalışmalarına başlandı. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada öncelikle imar planına uygun bir şekilde yol yerine alındı. Yaklaşık 15 metre genişliğinde 500 metre uzunluğunda açılan yolda, sathi asfalt kaplama çalışmaları başladı. Yol zemininin yerine yerleşmesinin ardından bölgede sıcak asfalt çalışması yapılacak. Kısa sürede tamamlanacak peyzaj çalışmaları ile bölgeye 30.000 m2 yeşil alan kazandırılacak.
KIZILİN BÖLGEMİZİN YOLU GAZİPAŞA’MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
Kızılin Bölgesinde yapılan çalışmaları inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “18. Madde İmar Uygulamasını tamamladığımız Kızılin Bölgesinde bulunan yolumuzu, plândaki yerine alarak sathi asfalt kaplama çalışmalarımıza başladık. Sahilimizi tozdan kurtarmak için sathi kaplama yaptığımız yolda,  zemin uygunluğu oluştuğu zaman sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Peyzaj çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından, bölgeye halkımızın ferah bir şekilde kullanabileceği 30.000 m2 yeşil alan kazandıracağız. Gazipaşa’mıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.