Gazipaşa’da 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucunda Mevcut Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yeniden halkın başkanı oldu.
Gazipaşa'da günlerdir sonucu merakla beklenen yerel seçimler sona erdi.  Daha önceki dönem Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Mehmet Ali Yılmaz, seçim sonucunda sandıklardan açık ara farkla 1’inci çıktı. Gazipaşa’da yaşayan seçmenlerin tercihi ile yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali Yılmaz, aldığı oylarla ilçe halkının güvenini yeniden tazeledi. Başkan Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte seçim sonucunu Pazarcı Mahallesi’nde bulunan CHP seçim ofisinde anbean takip etti. Gazipaşa’da Belediye Başkanlığı seçimi için açılan toplam 146 sandıktan %50.36 oy oranıyla halkın yarısından fazlasının oyunu alan Mehmet Ali Yılmaz, yeniden Gazipaşa Belediye Başkanı oldu. İlçede 34.987 vatandaşın geçerli oy kullandığı seçimde 17 bin 710 oy alan Mehmet Ali Yılmaz açık ara farkla seçimi kazandı.
Seçim bürosunda sonucu heyecanla bekleyen birçok partili zaferi, alkış, tezahürat ve havai fişek gösterisinin yanı sıra oynayarak kutladı.  Seçimi kazandığının netleşmeye başlamasının ardından meclis üyesi adayları ile birlikte yürüyerek, seçim ofisinden Cumhuriyet Meydanı’na geçerek, kendisini bekleyen ilçe halkını selamlayan Başkan Yılmaz, Cumhuriyet Meydanı’nda ikinci kez zafer konuşması yaptı. Başkan Yılmaz, ilçe halkına gösterdikleri destekler için teşekkür etti.
BAŞKAN YILMAZ, ZAFER TAZELEYEN KONUŞMASIYLA BİNLERE SESLENDİ
Cumhuriyet Meydanında binlerce vatandaşın oluşturduğu kalabalığı coşkuyla selamlayan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,  binlerce kalabalıkla birlikte zafer sevinci yaşadı. Başkan Yılmaz, “Ben her zaman Gazipaşa’mın sağduyusuna güveniyorum demiştim yine beni yanıltmadınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Köyde yaşayan amcamdan üniversite kampüsündeki gençlerimize kadar birlikte başarmaya devam edeceğiz demiştik. Yine birlikte başardık. Bu başarıda emeği geçen kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, komitemize, sandık başında görev yapan arkadaşlarımıza, seçim çalışmalarında canla başla çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada olduğu gibi Antalya’mızda ve birçok ilçemizde büyük zaferler kazandık. Bu zafer hepimizin, hep birlikte başardık. Yine birlikte başarmaya devam edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Zafer coşkusunun yaşandığı Cumhuriyet Meydanı’nda, galibiyet konuşmalarının yapılmasının ardından gece geç saatlere kadar kutlamalar devam etti.